Chris

Chris er i 20'erne og bor på Sjælland

Da jeg var 12 år, mødte jeg en mand, som hurtigt blev min ven. Han fortalte mig, at jeg var som en lillebror for ham og han gav mig en masse opmærksomhed.

Hans opførsel blev dog hurtigt mere og mere seksuel; han viste sig nøgen, ville have kys, ‘kom til’ at tage på mig og påstod for eksempel, at han gjorde det i søvne og han snakkede også mere og mere om sex. Han fandt på lege, som skulle hjælpe mig med at blive mere rolig omkring andre mennesker. Jeg troede, han hjalp mig. Derefter begyndte han at have sex med mig imod min vilje. Han ville kontrollere alt, hvad jeg gjorde, og hvordan jeg så ud. Hvis jeg ikke adlød ham, blev han aggressiv, truede med at skrive alt muligt om mig på nettet og fortælle mine hemmeligheder til alle.

Mens overgrebene stod på, kom jeg ud i et stofmisbrug, som jeg stadig kæmper med. I mange år havde jeg pludselige vredesudbrud, hvor jeg kom i slagsmål og konflikter konstant og jeg har stadig meget voldsomme mareridt.

Overgrebene stod på i 6 år, inden jeg endelig fik brudt kontakten med ham. Han skrev truende mails, ringede konstant til mig, skrev advarsler om mig på nettet og gjorde hvad han kunne for at forhindre, at jeg løsrev mig fra ham.

Men jeg havde en tro på, at det ville blive bedre, selv når jeg havde det allerværst. Han skal ikke have lov til at ødelægge mit liv, og den tanke har motiveret mig til at søge hjælp og jeg er nu i medicinsk behandling for mine mareridt og selvmordstanker.

Han lader mig være nu og jeg har mod på at klare min hverdag og indgå i nære og positive relationer med andre, selvom jeg må kæmpe for at overvinde min mistillid og være i nærkontakt – selv med dem, som vil mig det godt.